Mahukan Potensi Income Lebih RM195,000 Automatik (Pasif) Sedang Anda Tidur


INFO LANJUT KLIK DISINI

https://youtu.be/CscD81sAyRQ

Bagaimana kalau saya bagitau, anda boleh dapat income pasif lebih RM195,000 dgn bisnes online ecommerce yang dah ready made dan anda boleh dapatkan kedai ni dengan modal ciput bawah RM400 ataupun TANPA MODAL pun boleh. Dapatkan web ecommerce anda sendiri, macam laman web ini. Dipanggil Kedai WFH (Kedai Work From Home)

Harga biasa web kedai ecommerce mcm ni kt luar biasanya RM799-RM1500 kalau upah web developer.

Tapi kedai WFH ni
Harga promosi PKP RM395 jer, sama fungsi macam web ecommerce boleh letak produk2 sendiri.
Ada shopping cart/check out function/payment gateway
Nama kedai (nama domain), pilih sendiri. Kedai anda punya. Orang bayar ke akaun anda.

Fungsi extra dgn Kedai WFH – yg takde kat web ecommerce lain.

1 >> Dah siap produk affiliate / dropship dalam kedai.
Jadi kalau takde produk sendiri pun boleh ada bisnes ecommerce sendiri dah. Ready made.Dan bisnes ini semuanya legit. Maknanya kalau ada pihak tanya samada anda mempunyai bisnes online, maka jawapannya YA, anda dah ada bisnes online. Affiliate marketing dan dropshipping memang boleh dijadikan bisnes dengan keuntungan lumayan sebagai pendapatan anda. Full time atau part time. 

2 >> Pasif income RM195,000. Tak perlu jual satu barang kat kedai pun takpe. Tak payah cari orang pun. Beli kedai tu jer dah ada program pasif bergerak belakang tabir. Menjana income sehingga 6 angka automatik. Kita menggunakan konsep PPL (Pay Per Lead) untuk menggerakkan enjin pasif untuk anda.

So… Sangat-sangat la berbaloi beli dgn harga RM395 jer, kedai 3 dalam 1 ni. Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan lagi. Kami akan naikkan semula harga kepada harga pasaran minimum RM799 bila-bila masa mengikut situasi semasa. Utk early bird, harga RM350.

So.. BUKAN RM1500, BUKAN RM799, BUKAN RM400, BUKAN RM395, TAPI RM350 SAHAJA JIKA ANDA ORDER SEKARANG..!! (Ini merupakan peluang yang sangat WOW..untuk anda yang tiada idea nak bisnes apa waktu PKP ni, dan kaedah bisnes ini yang paling realistik dicipta seumpamannya utk selesaikan masalah tiada income di waktu ekonomi tenat sekarang ni. Modal PALING pemurah untuk kategori M40 dan B40 

Lihat contoh-contoh Kedai WFH yang sudah mula digunapakai :

KedaiWFH.com / CuckooPreneur.com / Shoppahoclick.com / Finamann78.com

LamanNiaga.com /  HadiaMilionaria.com / QSHacademy.asia / KedaiBuatDuit.com

OppaClick.com / BizBisnes.com / NZStrading.com / NielNiela.com / MyZamil.com

On9Mall.com / BeliKaw2.com / 

Tempah Sebelum OFFER Tamat

Hari JAM MINIT SAAT

ORDER SINI