Automasi : Kerja sekali, buat duit berkali-kali

Dibawah ini saya berikan link untuk semua website yang dijelaskan dalam video.  https://klikjer.com / https://jombiz.comhttp://cuckoopreneur.com/

BONUS NO 4 : Saya paling suka yang no 4, sebab yang no 4 ni tak perlu menjual barang pun boleh dapat duit. Tanpa modal, dan ada pilihan untuk pasif (duduk diam dapat duit) bagi yg berminat. Anda boleh tengok info lanjut kat page ni >> https://wfh.onpay.my/order/form/b40m40

#workfromhome #buatduitdarirumah #kerjadihenfon #buatduittanpamodal

Salam gais

Ini salah satu cara yang efisien utk cipta income yang automatik.

Dan cara ni senang jer. Tanpa kos , dan memang dah terbukti berkesan. Caranya adalah dengan mengupload satu video HOWTO (kalau dalam bahasa Malaysia, = macam mana nak)

Video howto ni memang teknik tarik trafik yang ramai internet marketer guna. Sebab video ni kita upload sekali jer. Dan kita boleh share dan mudah  share dimana-mana pun. Dan hari ini, ramai orang suka tengok video dan gunakan Youtube lebih banyak dari Google utk search apa yg mereka nak dari internet. Orang cari “macam mana nak ” buat itu ini dan macam2. Antara yg paling top adalah “mcm mana nak buat duit dari rumah tanpa modal” . Jadi video anda ada demand. 

Cuba tengok saya berikan beberapa contoh video HOWTO.  

Dan kalau anda tengok, video yang dibuat atas ni, tak perlu profesional atau edit teruk2 pun. Tak payah edit pun takpe. Asalkan anda bagi isi kepada tajuk yang anda letak. Contohnya dalam video saya, saya letak tajuk 4 website buat duit dari rumah tanpa modal. Pastikan dlm video anda ada benda yang dijanjikan, tu jer.

Dan kalau anda tengok, dalam video yang dibuat, ketiga-tiganya, (termasuk video yang saya buat) memberikan kaedah2 percuma DAN antara cadangan2 itu, satu atau kesemuanya adalah sebenarnya LINK AFFILIATE mereka. (kecuali video saya), saya tak letakkan link, supaya anda boleh mengambil kesempatan atas diri saya yang lemah. :p . Maksud saya, anda boleh gunakan video Youtube yg saya dah ciptakan. Copy jer contoh iklan yang saya bagi kat atas tu, tukar link affiliate anda. Done. 

TAPI….

Yang terbaik adalah anda sendiri buat satu video, upload dan letakkan link affiliate anda pada description. Bila anda buat sendiri, anda akan lebih mudah faham dan lepas ni anda akan lebih kreatif buat mcm-mcm automasi. Jadi anda akan dapat duit dari pelbagai sumber secara automatik.  

 

Good luck

Read more

Macam Mana Saya Buat RM50-RM100 Sehari Dari Rumah Tanpa Modal, Waktu PKP 2021

Tanpa modal, Tanpa Menjual, Sekali Kerja.

Salam gais. Hari ni saya nak share cara kerja yg senang buat duit sekitar RM50-RM100 sehari tanpa korang perlu menjual barang. Memang yang kita tau sekarang ni, tahun 2021, waktu ni PKP sebab Covid-19, jadi memang ramai orang buat side income dengan buat dropshipping atau jadi ejen produk online. Jual mcm2 barang secara online. Tapi bila semua nak menjual online, memang nak dapat satu jualan pun jadi payah. Sebab 1 brand, ejen tiba2 jadi terlalu lah ramai.. 

Ok, dalam screenshot sebenar yang saya tunjuk kat atas tu, saya dapat komisen RM0.20 berkali-kali dan RM50 2 kali dalam sehari tu adalah dengan share benda free dan TAK JUAL BARANG. Dan kaedah ni sesiapa pun boleh buat. Nak kata kerja ni boleh jadi jutawan takde la. Tapi kalau dapat ada duit masuk RM50-RM100 sehari rasanya cukup membantu dalam waktu-waktu macam sekarang ni. So.. saya galakkan korang untuk check it out. Dan tak rugi apa pun, sebab tak guna modal pun.  Bukan benda baru pun sebenarnya. Bagi yang pernah dengar buat duit dengan PPL (Pay Per Leads) , ini la kaedahya. 

Saya bagi step by step nya macam mana nak buat.  Ok, korang follow step ni:

1- Korang klik link bawah ni dan isi details dulu dekat page ni >> https://wfh.onpay.my/order/form/B40M40/ordersini . Jangan risau, memang tak perlu bayar. FREE jer. Dan dekat page ni nanti korang kena pilih samada nak buat kerja yang ada modal dan duduk diam ATAU nak buat kerja yang tak perlu modal.  (B40 atau M40). Ikut suka korang la nak pilih mana. 

2- Lepas jer isi details dan buat pilihan tu, korang akan dihantar ke page lain. Dekat page ni la korang baca info segmen warna biru (kategori B40), follow jer step 1 – sampai step 3 (ada video cara kerja dekat step 3).  Tahniah korang dan boleh start buat duit RM0.20 bertubi-tubi atau RM50 berkali-kali dalam sehari macam saya. Senang kan? 

3- Kalau korang ada modal dalam RM350 boleh la ushar segmen yg M40 tu. Pulangan dia masyuk gak. Hehehe.  Tapi kalau korang mmng nak  cari side income yg tanpa modal, abaikan jer yang M40. Buat yang B40 jer. 

Saya ada buatkan video explain pasal  B40 dan M40 program Kedai WFH ni kat bawah. Kalau nak lagi paham korang tengok video tu lah yer. Anyway, selamat mencuba. Nak start buat duit klik link yg sama tadi, yg ni >> https://wfh.onpay.my/order/form/b40m40/ordersini

Sekian perkongsian saya kali ni. Peace yo.!! 😀

Read more

Buat Duit Di Shopee Waktu PKP Ni

Seperti yang korang tahu, nak jual produk di internet ni bukanlah sesuatu yang mudah, sebab banyak kos yang kena keluar TERUTAMANYA kos marketing produk..

Itu belum masuk lagi kos buat produk sendiri, menguruskan pembungkusan & penghantaran..
Memang boleh pening kepala!

Tapi..

Sebenarnya ada satu cara yang mana korang tak perlu keluar modal yang besar pun untuk memulakan bisnes online..
Macam mana? JUAL kat Shopee!

Ya, kos menjual produk di Shopee adalah sangat minimum..

Malah korang juga boleh jual produk orang lain secara dropship di Shopee,
dengan cara ni, korang tak perlu pening kepala nak fikir cara untuk hantar produk kepada pembeli .
Semuanya akan diuruskan oleh supplier… Korang hanya perlu kira keuntungan je!

Apa yang perlu korang lakukan ialah:

#1 – Mula mendaftar sebagai Seller di Shopee

#2 – Join lubuk-lubuk dropship yang lumayan.

#3 – Mula senaraikan produk-produk dropship tersebut di Shopee Store korang.

Dan selepas itu, korang hanya perlu uruskan pembelian produk tersebut dengan supplier.
Mereka akan uruskan semua penghantaran produk.

Mudah dan mengguntungkan!

Jika korang nak belajar sendiri cara sebenar memulakan bisnes yang menguntungkan di Shopee ni,
boleh tengok website, klik poster kat bawah ni..


Read more

Usaha B40 & M40

Saya akan guide anda langkah demi langkah untuk tambah pendapatan hanya dengan buat kerja mudah dengan henfon dari rumah. Dengan modal atau tanpa modal, anda tentukan sendiri.

Mari kita mulakan

KATEGORI PILIHAN ANDA ? SILA KLIK BUTANG..

Anda sanggup buat kerja2 dari rumah tapi tidak mempunyai modal langsung. 

Saya dah faham, saya nak daftar dalam sistem sekarang dan mula dapatkan RM0.20 Per Leads.

Tekan Butang kategori B40 diatas dan ikut langkah-langkah kerja di page seterusnya.

Anda mencari peluang-peluang pendapatan yang pasif atau mudah diuruskan dari rumah dengan modal yang minima. Ada modal utk berniaga, tapi bawah RM500

Read more