Dibawah ini saya berikan link untuk semua website yang dijelaskan dalam video.  https://klikjer.com / https://jombiz.comhttp://cuckoopreneur.com/

BONUS NO 4 : Saya paling suka yang no 4, sebab yang no 4 ni tak perlu menjual barang pun boleh dapat duit. Tanpa modal, dan ada pilihan untuk pasif (duduk diam dapat duit) bagi yg berminat. Anda boleh tengok info lanjut kat page ni >> https://wfh.onpay.my/order/form/b40m40

#workfromhome #buatduitdarirumah #kerjadihenfon #buatduittanpamodal

Salam gais

Ini salah satu cara yang efisien utk cipta income yang automatik.

Dan cara ni senang jer. Tanpa kos , dan memang dah terbukti berkesan. Caranya adalah dengan mengupload satu video HOWTO (kalau dalam bahasa Malaysia, = macam mana nak)

Video howto ni memang teknik tarik trafik yang ramai internet marketer guna. Sebab video ni kita upload sekali jer. Dan kita boleh share dan mudah  share dimana-mana pun. Dan hari ini, ramai orang suka tengok video dan gunakan Youtube lebih banyak dari Google utk search apa yg mereka nak dari internet. Orang cari “macam mana nak ” buat itu ini dan macam2. Antara yg paling top adalah “mcm mana nak buat duit dari rumah tanpa modal” . Jadi video anda ada demand. 

Cuba tengok saya berikan beberapa contoh video HOWTO.  

Dan kalau anda tengok, video yang dibuat atas ni, tak perlu profesional atau edit teruk2 pun. Tak payah edit pun takpe. Asalkan anda bagi isi kepada tajuk yang anda letak. Contohnya dalam video saya, saya letak tajuk 4 website buat duit dari rumah tanpa modal. Pastikan dlm video anda ada benda yang dijanjikan, tu jer.

Dan kalau anda tengok, dalam video yang dibuat, ketiga-tiganya, (termasuk video yang saya buat) memberikan kaedah2 percuma DAN antara cadangan2 itu, satu atau kesemuanya adalah sebenarnya LINK AFFILIATE mereka. (kecuali video saya), saya tak letakkan link, supaya anda boleh mengambil kesempatan atas diri saya yang lemah. :p . Maksud saya, anda boleh gunakan video Youtube yg saya dah ciptakan. Copy jer contoh iklan yang saya bagi kat atas tu, tukar link affiliate anda. Done. 

TAPI….

Yang terbaik adalah anda sendiri buat satu video, upload dan letakkan link affiliate anda pada description. Bila anda buat sendiri, anda akan lebih mudah faham dan lepas ni anda akan lebih kreatif buat mcm-mcm automasi. Jadi anda akan dapat duit dari pelbagai sumber secara automatik.  

 

Good luck